Ikilalo Lash Method

02.07.2023

Ikilalo Lash Method

Ikilalo Lash Method on uusi tapa luoda unelmien ripset, jotka kestävät kauniina jopa kuusi päivää. Ikilalo Lash Method -tuotteilla luot katseeseesi upeaa syvyyttä, näyttävyyttä tai halutessasi myös ihanat, luonnollisen näköiset ripset. Ikilalo Lash Method tarjoaa lukemattomia muotoilumahdollisuuksia ja upeaa yksilöitävyyttä.
Ikilalo Lash Method -ripsimateriaali on äärimmäisen kevyttä, pehmeää ja säilyttää kaarevuutensa kauniisti. Ripsiosiot on suunniteltu liimattavaksi suoraan luonnonripsien alle ilman, että ripsillä tuntuu minkäänlaista painoa tai että luonnonripset rasittuvat. Kukin tuotepakkaus sisältää kolmea eri pituutta olevia ripsiosioita ohueen ripsinauhaan kiinnitettynä. Yhden pakkauksen ripsimateriaaleista riittää materiaalia keskimäärin 8 ripsipariin.
Ripsiosiot asennetaan hellävaraisen Ikilalo Underlash Glue -ripsiliiman ja Ikilalo Lash Method -pinsettien avulla. Waterproof Sealer -sidosaineella liimapinnasta saadaan vedenkestävä. Suosittelemme, että ripset poistetaan viimeistään kuuden päivän kuluttua. Uudet ripset voidaan haluttaessa asentaa puhdistettuihin ripsiin heti. Näin turvataan luonnonripsien hyvinvointi.


Ikilalo Lash Method -mallit
Ikilalo Lash Method -ripsivalikoima sisältää useaa erilaista mallia, joista kustakin on saatavilla sekä lyhyempiä pituuksia (SHORT 8-10 mm) että pidempiä pituuksia (LONG 11-13 mm).

 
101 on huippukevyt malli luonnollisella kaarevuudella. 

101-mallilla luot kevyimmillään lookin joka vastaa täydellisesti laitettua ripsiväriä ja hulppeimmillaan tasaisen volyymiripsiä vastaavan ripsirivistön. Jos epäröit mistä mallista sinun kannattaisi aloittaa, 101 on varma valinta!


203 on näyttävä malli voimakkaalla kaarevuudella. 

203-mallilla voit luoda näyttävää rikottua ripsilinjaa ja se toimii erinomaisesti myös kissamaisesta lopputuloksesta pitäville. Moniulotteisen lopputuloksen aikaansaamiseksi malli 203 sopii upeasti lisättäväksi 101-mallin sekaan.


115 on kevyt kerrostettu malli luonnollisella kaarevuudella. Ripsikuitujen kaunis ruskea sävy tekee lopputuloksesta pehmeän ja luonnollisen. 

115-mallilla luot hurmaavan pehmeän lookin jokapäiväiseen käyttöön.


307 on kevyt malli loivalla Light Natural -kaarevuudella. 

Malli sopii kaarevuutensa puolesta kauniisti myös raskaille luomille. Ristiinsidotut ripsikuidut antavat tyveen intensiiviisyyttä ja ripsien kärkiin keveyttä. Tämä malli jättää silmämeikin upeasti esiin eikä tuo tummaa varjoa ripsistä luomelle.


Laitathan ensin viestiä meille mybeautyplace2@gmail.com. Olemme avoinna ajanvarauksella ja näin saat tietoosi kuinka olemme hoitolassa paikalla.