Neuro GABA ja NANA innovatiivinen kasvohoito

02.07.2023

Neurokosmetiikka on ihonhoidon tulevaisuus

Arkanan tuotteissa hyödynnetään uusinta tutkimustietoa, bioteknologiaa ja tehokkaimpia ainesosia. Tuotteiden innovatiiviset neurokosmeettiset reseptit on hiottu huippuunsa Arkanan tuotekehityslaboratoriossa. Hoitojen tehokkuus on testattu kliinisesti.

Arkana käyttää tuotteissaan tutkitusti tehokkaita ainesosia, joista 24 on patentoituja. Arkanan palkitun Neuro GABA hoidon sisältämä gamma-aminovoihappo rentouttaa ilmelihaksia ja kohottaa kasvonpiirteitä. Arkanan tehokas PRP hoito perustuu W3- peptidiin, joka on kehitetty Nobel palkitun keksinnön pohjalta. Vaikuttavien ainesosien pitoisuudet ovat aina korkeimpia mahdollisia, jolloin saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Arkanan hoidot ovat tehokkaita ja ihoystävällisiä. Arkanan tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä lisäaineita, mineraaliöljyjä, ihoa ärsyttäviä peseviä aineita eikä parabeeneja. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia.

Iho

Iho on ihmisen suurin elin ja iho toimii samalla tavalla siltana aivojemme ja ulkoilman välillä. Yhteys ihon ja aivojen välillä on mahdollista neurovälittäjäaineiden ansiosta. Neurovälittäjäaineet ovat kemiallisia viestinviejiä, jotka välittää kehossamme tärkeää tietoa sekä aktivoivat tai estävät kehomme prosesseja.

Tähän mennessä on löydetty yli 200 neurovälittäjäainesta, joista 25 löytyy ihostamme, ilman niitä ei aivojen ja ihon välinen viestintä toimisi kunnolla.

Mitä neurokosmetiikka on?

Neurokosmetiikka on tämän hetken innovatiivisin ja tehokkain kosmetiikan muoto, joka hyödyntää neurovälittäjäaineita sekä ihomme ja aivojemme välistä luonnollista järjestelmää. Neurokosmetiikka vaikuttaa usealla tavalla, Suora vaikutus vaikutus hermopäätteisiin tunnetaan iholla, kun raikkauden tunteesta vastaavat reseptorit aktivoituvat (esim mentholin ja sen johdannaisten avulla).

Ihon lihasten rentoutuminen ja sitä kautta juonteiden silottuminen tapahtuu botoksin kaltaisten peptidien avulla ja lisäksi neurokosmetiikan sisältämillä ainesosilla voidaan estää herkästi reagoivan ihon hermostollista vastetta erilaisille ulkoisille tekijöille kuten saasteet, ilmankosteus tai lämmönvaihtelut.

Kenelle neurokosmetiikka sopii?

Neurokosmetiikka sopii kaikille iästä ja ihotyypistä riippumatta. Se toimii kaikille ja voi käytännössä ratkaista minkä tahansa kosmeettisen iho-ongelman. Neurovälittäjien käyttö kosmetiikassa mahdollistaa ihon tehokkaan uudistumisen sekä stressin, elintapasairauksien ja ihosairauksien aiheuttamien iho-ongelmien helpottumisen. Neurokosmetiikka on käytössä myös ihotautilääkäreillä atopian, proriasiksen, alopecia ja neurodermatiitin hoidossa.