Lisätietoa palveluistamme

Infrapunapussihoito

Infrapunapussi on innovatiivinen hoitomuoto, joka stimuloi kehoa tehokkaasti lähietäisyydeltä syvälämpösäteiden avulla. 

FIR-syvälämpö on energiaa joka muuttuu lämmöksi osuessaan ihmisen kehoon. Lämpö saa aikaan kehontoimintojen tehostumisen.

Hyödyt ja vaikutukset:  

 • tuhoaa mm. flunssabakteereja aiheuttaessaan keinotekoisen kuumeen kehoon
 • parantaa verenkiertoa
 • poistaa tehokkaasti kuona-aineita
 • auttaa venähdyksiin ja lihaskouristuksiin
 • auttaa unettomuuteen
 • helpottaa vatsavaivoja
 • stimuloi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon kimmoisuutta


Apua myös näihin:

 • selkäkipuihin
 • niveltulehduksiin
 • reuman oireisiin ja nivelkipuihin
 • vaihdevuosiin
 • verenpaineeseen
 • stressiin
 • painonhallintaan
 • ihosairauksiin
 • urheilun ja kuntoilun tukena
 • nopeuttaa kehon palautumista
 • auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä; nivelten liikkuuvuus kasvaa
 • vähentää särkytiloja
 • poistaa maitohappoja elimistöstä
 • apuväline nopeaan painonpudotukseen

Infrapunapussi on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva, FIR = "Far Infrared Ray", infrapunasäteilyä tuottava syvälämpömakuupussi eli infrapunamakuupussi.
Infrapunapussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä. Se on tehokas laite painonhallintaan, laihduttamiseen, selluliitin poistamiseen sekä palautumiseen. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti. Hoidossa yhdistyvät terveydenhoito ja laihdutustoiminnot ilman negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Hoito poistaa erittäin tehokkaasti selluliittia sekä kuona-aineita kehosta.
Hoitoon tullessasi ota vaihto alusvaatteet mukaan, koska hoidossa poistuu kehosta nestettä sekä halutessasi voit vaikka kuunnella kuulokkeilla musiikkia tai vaikka kirjaa, joten kuulokkeet mukaan myös.

Lipolaser

Älykäs vaihtoehto rasvaimulle

Lipolaserissa käytetään matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. Menetelmä käyttää valobiomodulaatiota, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia, vapauttaen soluihin varastonoitunutta energiaa.

Kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. Lipolaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, vapauttaen ne aineenvaihduntaamme.

Lipolaser ei aiheuta epäluonnollisia reaktioita eikä vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Se laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle. Nopea, kivuton ja neulaton menetelmä.

Laserilla voidaan käsitellä 1-6 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yleisimmin hoito tehdään sarjassa, yksi per viikko. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille kuten käsivarret, vatsa tai reidet. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillisin mittaustulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen esim. vatsan alueelta.

Olemme kertakäynnillä saaneet jopa 6cm kavennuksen vatsan alueelta. Valitettavasti näin huimia kavennuksia emme jokaiselle voi luvata, sillä yksilöt ovat erilaisia.

Microblading

Jokaisen Microblading-toimenpiteen sydän on pigmentit. Swiss Colorin korkealaatuisilla microblading-pigmenteillä vakuutamme sinut.

Uudet Swiss Color® MB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-ainelaatu (ResAP 2008 1) täyttää kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien, akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.

Pigmentin optimaalinen koko on 2 mikronia. Meidän MB-pigmentin koko on optimoitu tähän, joten saavutamme erittäin korkean pigmenttitiheyden, värinpitävyyden sekä pigmentin maksimaalisen jäämisen kudokseen. Swiss Color® MB -pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading-terällä. Pigmenttimme mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ovat ohuet ja tarkat kulmakarvat.

Hyödyt yhdellä silmäyksellä:

Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti, Erittäin hyvä kestävyys ihossa Noin 60-80% pigmenteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen, vähemmän jälkityötä, vähemmän kipua. Swiss Color on tuonut markkinoille puhtaimmat microbladingiin suunnitellut värit. Ne eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja. Ne on helppo työstää ihoon ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin, joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.

(Teksti: Swiss Color Finland)

Neulaton täyteainehoito

HyaluronPen-täyteainehoidot

Uuden teknologian täyteainehoidot ovat täällä!
Ensimmäistä kertaa historiassa meillä on mahdollisuus täyteainehoitoihin ilman neuloja ja kipua!

Mikä on HyaluronPen?
Nimensä mukaisesti se on kynän muotoinen työkalu, jonka sisäänrakennettu jousitus mahdollistaa voimakkaan paineen, jonka avulla täyteaine viedään ihon papillaaridermikseen ilman neulaa.
Laite laukaisee täyteaineen hyvin tarkasti, lisäksi se levittyy ihossa laajemmalle alueelle kuin injektiohoidoissa.

Hyaluronihappo
Hyaluronihappo on kosteuttava ja kosteutta sitova aine, jota on ihon kollageeniverkostossa luontaisesti.
Se pystyy sitomaan vettä 1000-kertaisesti omaan kuivapainoonsa nähden. 
Käytämme CE-hyväksyttyä Revolax deep-happoa. Monofaasinen, eli ristiinsidottu hyaluron-täyteaine on laboratoriossa tehtyä, ei-eläinperäistä ja korkealaatuista non permanent (ei pysyvä) täyteainetta.
Täyteaineeen kesto huulissa on elintavoista riippuen 6-8 kk.

Huulet
Riippuen täyteaineen määrästä ja halutusta lopputuloksesta, voidaan huulet muotoilla juuri niinkuin haluat. Huuliin voidaan lisätä volyymia tai ne voidaan muotoilla merkittävästikin. Käsittelyllä voidaan myös tasapainottaa huulien eriparisuutta. Käsittely tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla! Hoidon aikana teemme aktiivisesti yhteistyötä varmistaen juuri sinulle täydellisen lopputuloksen. 
Tarkoitus ei ole tehdä överitäyttöjä tai ns."ankkahuulia", luonnollisuus on ehdottomasti avainsana. Suosimme usein 2 erässä täyttöä; ensimmäinen täyttö 0,5 ml ja loput 0,5 ml lisätään 3 viikon kuluttua, jolloin Hyaluron on sitonut nesteen. Näin varmistamme hieman pidempikestoisen täytteen.

Juonteet
HyaluronPen on tarkoitettu huulien täytön lisäksi myös pinnallisten ja keskisyvien juonteiden täyttöön.
Kevyet ilmejuonteet, nasolabiat, otsarypyt sekä leuan alue ovat parhaimmat käsittelykohteet.
Syviä juonteita ja lihaksiston toiminnasta johtuvia ilmeryppyjä ei valitettavasti voi tällä hoitaa. Ihosta tulee kosteutetumpi, täyteläisempi ja pehmeämpi kuin ennen.

Kenelle hoitoa ei suositella:
- Ikäraja 18v
- Jos olet raskaana tai imetät
- Kuume, infektio, tulehdus
- Marevan-lääkitys ja Omega 3-valmisteet (käyttö lopetettava viikkoa aiemmin)
- Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
- Ihottuma hoidettavalla alueella
- Isotretinoiinilääkitys (Roacutan)

HyaluronPen - hoidon jälkeen
Käsittelyn jälkeen hoidetuilla alueilla saattaa tuntua pistelyä, arkuutta, punoitusta ja turvotusta.
Laittokohdissa saattaa tuntua ns.pienet pisteet ja näkyä pieni reikä. Nämä tuntemukset kuuluvat asiaan ja häviävät iholta noin viikon sisään.
Täyteaineet asettuvat ihoon n. kolmessa viikossa!
Suojaa ihosi päivittäin uv-säteilyltä; se hajottaa eniten ihomme luonnollista kollageenia!

HyaluronPen vs Injektiot
-
Ei neuloja
-
Ei kipua (pieni nipistys)
- Ei mustelmia tai hermovaurioita
- Ei voi tukkia verisuonia tai hajottaa niitä
- Ei arpikudosta
- Ei paakkuja / palloja
- Ei toipumisaikaa
- Huomattavasti vähäisempi turvotus
- Turvallinen

Kotihoito-ohjeet:
- EI saunaa, solariumia, aurinkoa, uimista tai hikoilua 24h
- EI meikkiä tai muita kemikaaleja samana päivänä hoidetulle alueelle
- Älä koske hoidetulle alueelle
- Älä hiero tai painele hoidettuja alueita
- Nuku selinmakuulla
- Käytä turvotukseen kylmäpakkausta tarvittaessa. Huom! Jos et käytä kylmää, alue turpoaa huomattavasti enemmän ja tuntuu myös aremmalta.

Neulaton täyteainehoito

HyaluronPen täyteainehoidot

Biorevitalisaatio / syväkosteutus

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronhappohoito / syväkosteutus ihon kuivuuteen ja ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille!
Iho sisältää luonnostaan hyaluronhappoa, jonka tuotanto ikääntyessä kuitenkin vähenee.
Hyaluronin vähenemisestä kertovat mm. rypyt, juonteet ja veltostunut iho.

Biorevitalisaatiossa käytetään vain siihen tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat myös laboratoriossa valmistettuja niin kuin täyteaineetkin. Revitalisaatioaineet sisältävät sitomatonta
hyaluronhappoa, jotka kosteuttavat ja sitovat kosteutta ihoon erittäin tehokkaasti.

Revitalisaatio on kerran kuukaudessa tehtävä hoito ja parhaimpaan lopputulokseen päästäkseen hoito kannattaa tehdä 3-4 kertaa.

 • Paras ja tehokkain hoito ihon kuivuuteen!!

 • Palauttaa ihon joustavuuden ja tasoittaa juonteita

 • Parantaa ihon väriä ja sävyä

 • Suojaa ihoa sisältäpäin vapailta radikaaleilta

 • Tekee ihosta raikkaamman

 • Ei toipumisaikaa

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hygieeninen tapa poistaa epätoivotut karvat- ilman kivuliaita toimenpiteitä, haitallisia kemikaaleja tai päivittäistä käsittelyä. Se on erittäin hellävarainen karvanpoistomenetelmä ja sopii kaikille ihoalueille. Sokeri on 100%- luonnontuote eikä allergisoi.

Sokeroinnissa karva poistetaan kasvusuuntaan, jolloin se irtoaa juurineen ja iho pysyy sileänä pidempään. Sokerointi myös irrottaa kuolleen ihosolukon- lopputuloksena pehmeä ja sileä iho.

Huomioithan:

Ensimmäistä sokerointikertaa varten kannattaa kasvattaa ainakin 3-4mm pituista karvaa alueesta riippuen. Hyvä sääntö on pidättäytyä höyläämisestä 2-4 vkoa, jotta saamme  parhaan lopputuloksen. Mitä pidempi karva, sen parempi ja sileämpi lopputulos, leikkaamme lyhyemmäksi tarvittaessa.

Vältäthän kosteusvoiteen ja öljyjen käyttöä juuri ennen sokerointia. 

Emme sokeroi alkuraskauden aikana viikoilla 1-13 kohonneen keskenmenoriskin vuoksi. 

Kasvatusaika höyläämisen jälkeen:

Intiimialue: n. 2 vkoa

Sääret, reidet, kädet: n. 4 vkoa

Kainalot: n.1 vko

Kasvuajat ovat suuntaa antavia. Nyrkkisääntönä voidaan pitää että saat sormenpäillä kunnolla kiinni karvasta; huom. ei kynsillä, vaan sormenpäillä.

Sokeroinnin jälkeen

 • Vältä hikoilua 24h hoidon jälkeen
 • Suojaa ihosi auringolta heti hoidon jälkeen ja seuraavana päivänä
 • Vältä tiukkoja ja hankaavia vaatteita heti sokeroinnin jälkeen
 • Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti jotta  vältät sisäänkasvaneet karvat

Shellac kestolakkaus

Oletko kaivannut manikyyriä jossa lakkauskin kestäisi? Se löytyy meiltä!

Shellac on kestolakka, joka on joustava kuin kynsilakka, mutta kestää kuin geeli. Shellacia voi myös kutsua geelilakaksi, mutta se on hellävaraisempi kuin perinteinen geelilakka. Kynnen pintaa EI viilata, se ei vahingoitu;  päinvastoin, kyntesi saa kauniin suojaavan pinnan, kiillon sekä värin.

Shellac on ammattilaiskäsittely joka on saatavilla VAIN valtuutetuilta CND-ammattilaisilta.

Kulmakarvalaminointi

Brow lift- Kulmien laminointi
Kulmien laminointi tarkoittaa kulmien kestomuotoilua. Käsittelyllä saat näyttävät, tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut kulmat. Vaikutus kestää kulmissa 4-6 viikkoa, riippuen karvojen uusiutumisnopeudesta.
Myös kulmien laminoinnissa öljyjä tulisi välttää viikkoa ennen ja käsittelyn jälkeen.
Käsittely sisältää kulmien värjäyksen sekä muotoilun.

Ripsien kestotaivutus

Lash lift- Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin, lopputuloksena kauniisti kaartuvat ja pidemmän näköiset ripset. Taivutus kestää ripsissä 4-8 viikkoa, riippuen omien ripsien uusiutumisnopeudesta. Käsittely voidaan uusia 6-8 viikon välein.

Ennen käsittelyä:

 • Tule ilman ripsiväriä
 • Piilolinssit täytyy poistaa hoidon ajaksi
 • Lopeta öljypohjaisten tuotteiden käyttö ripsiin n. viikkoa ennen käsittelyä. Öljy luo ripsen pintaan kalvon, jolloin aineet eivät pääse yhtä hyvin vaikuttamaan.
 • Kestotaivutusta ei voida tehdä silmätulehduksen aikana
 • Ei suositella raskaana oleville tai imettäville


Käsittelyn jälkeen:

 • Vältä ripsien kastelua ja meikkaamista 24h
 • Vältä ripsien hankaamista 48h
 • Harjaa ripsiä päivittäin ja käytä ripsille tarkoitettua kosteuttavaa seerumia
 • Öljyjen käyttö ei ole suositeltavaa

Kulmien ja ripsien kestovärjäykset

Kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäykset