Ohjeita ripsipidennyksiin

Ripsienpidennysten huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät mahdollisimman kauniina pidemmän aikaa. Kiinnityskohdan/liiman kuivuminen kunnolla anta sekä vahvan ja kestävän kiinnityksen.
Kiinnityksen syntyminen kestää 24 tuntia. Tänä aikana kiinnityskohta on herkkä kosteudelle, höyrylle, kuumuudelle ja kosmeettisille ainesosille, sekä koskettamiseen ja puhdistamiseen liittyvälle hankaukselle. Nämä asiat heikentävät kiinnityskohtaa ja voivat aiheuttaa ripsienpidennysten ennenaikaisen tippumisen.

Ensimmäisten 24 tunnin aikana vältä seuraavia asioita:

*Ripsien kasteleminen, kuumuus, höyry, sauna, hankaus.

*Silmä- ja ripsikosmetiikan käyttö

*Kemikaaliset käsittelyt, kuten ripsien värjäys ja ripsipermanentti

*Silmien aluetta ärsyttävät hoidot, kuten vahvat kemikaaliset kuorinnat, kulmakarvojen vahaus ja laserhoidot

Ensimmäisten 24 tunnin jälkeen vältä seuraavia asioita:

*Öljypohjaisten silmän alueen tuotteiden käyttäminen ripsissä tai lähellä ripsiä. Näitä ovat esimerkiksi silmäympärysvoiteet ja -seerumit, vaseliini ja puhdistusaineet

*Vedenkestävien meikkituotteiden käyttäminen ripsissä tai lähellä ripsiä. Näitä ovat esimerkiksi vedenkestävät ripsivärit ja rajauskynä

*Mekaanisten ripsikihartimien käyttö

*Ripsien ylimääräinen kosketteleminen, vetäminen, hankaus tai liian kovakourainen harjaus


 Noudata seuraavia ohjeita:

Harjaa ripsesi hellävaraisesti päivittäin. Älä harjaa liian kovaa, sillä se saattaa repiä irti omia ripsiä tai pidennyskuituja.

Puhdista ripsesi ja silmäluomesi päivittäin, pitääksesi ripsesi ja ripsijuuret terveinä ja kauniina. Suosittelemme ripsienpidennyksien puhdistuksessa käytettävän vaahtomaista EkoPharma vadelma silmämeikin vaahtopuhdistusainetta ja pesuun tarkoitettua puhdistuspensseliä. 

Puhdista ripset ennen ripsihuoltoon tulemista, jolloin jää enemmän aikaa uusien ripsikuitujen lisäämiseen. 

Voit kuitenkin myös pestä paikanpäällä mutta huomioithan myös sen, että se vie tekoaikaa pois, joten tulethan hieman aiemmin tässä tapauksessa paikan päälle. 

Huoltoväli on yksilöllinen:

Silmäripsien kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-5 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa suuresti se, kuinka hyvin kohtelee ripsiään

Ihmisillä on hyvin eri määrä ripsiä, 60-120/silmä. Jollain ripset tuntuvat pysyvän paljon pidempään, sillä niitä saadaan alunperinkin laitettua paljon useampia.

On yksilöllisistä millaisista ripsistä pitää, luonnollisista vai näyttävistä!

 Meillä on 1 viikon takuu ripsissä, jos niitä on oikein hoidettu. Ota siis tekijääsi yhteyttä viikon sisällä. Annamme sinulle muutamia huoltopäiviä ja aikoja, joista valitset sinulle sopivan ajan.  huoltoaika annetaan muutaman päivän sisälle. Mikäli otat yhteyttä viikon jälkeen on takuuaika umpeutunut.