Tietoa meistä

Mirva Partanen

Omistaja ja kouluttaja

Moikka. Mä oon Mirva ja omistan My Beauty Placen. Olen  toiminut yrittäjänä 23 vuoden ajan. Kouluttaudun ja päivitän osaamistani jatkuvasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla tarjotakseni asiakkailleni uusia hoitoja, ylläpitääkseni korkeaa laatutasoa vanhoissa palveluissa sekä tietysti omaa ammattitaitoani. Viimeiset 8 vuotta olen pääsääntöisesti keskittynyt vartalosokerointiin ja sokerointikoulutuksiin.

Shellac-kestolakkauksien myötä sain loistotilaisuuden hypätä Insight Cosmetics groupin mahtavaan joukkoon ja pääsin heidän Perron Rigot™ sokerointi -ja vahakouluttajan koulutukseen ja sitä myöten sokerointi ja vaha kouluttajaksi.

Kouluttajana olen vaativa ja johdonmukainen, sillä haluan että jokainen koulutettavani saa taidot ja itsevarmuuden löytää itsestään osaavan ammattilaisen. Rakastan kouluttamista, mutta vastapainoksi nautin myös erittäin paljon asiakkaiden kanssa viettämästäni ajasta.

Kauneus, terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet kiinnostukseni kohteita. Kauneudenhoitoalalla olen ns. monitoimiosaaja. Useimpia koulutuksia on mahtunut yrittäjävuosiin, esimerkkeinä mainittakoon CND Kestolakkaus, suihkurusketus, lash-/browlift, microblading, lipolaser, neulattomat täytesainehoidot yms.


Sini Pakarinen

Sokeroija, ripsiteknikko

Olen Sini Pakarinen  ja toimin itsenäisenä yrittäjänä My Beauty Placen tiloissa. Yritykseni on Tmi Sini Pakarinen.

Olen ammatiltani parturi-kampaaja ja pian valmistumiseni jälkeen v.2016 lähdin yrittäjäksi. Hetken toimin yrittäjänä, kunnes päätin, että haluan nähdä maailmaa, joten pakkasin kamppeet kasaan ja läksin au-pairiksi. Kaikesta huolimatta kauneudenhoitoala kiinnosti suuresti ja muutaman mutkan kautta löysinkin itseni uudelleen itsenäisenä yrittäjänä My Beauty Placen tiloista.

Olen 24-vuotias, perheeseeni kuuluu pieni prinsessa, mies ja liuta eläimiä. Luonteeltani olen ahkera, sosiaalinen ja huumorintajuinen.

Palveluihini kuuluu mm. vartalosokeroinnit, lash-/ browlift, ripsipidennykset.

Jonna Partanen

Koulutettu hieroja

Olen Jonna Partanen ja toimin itsenäisenä yrittäjänä My Beauty Placen tiloissa. Yritykseni on hierontapalvelu lämmin ote. 

Olen 42 vuotias koulutettu hieroja. Olen joskus pikkutyttönä sanonut, että minusta tulee isona hieroja. Päätin tehdä haaveistani vihdoin totta ja hain hierojakouluun, Valmistuin koulutetuksi hierojaksi kesäkuussa 2015.


Lähtökohtani on auttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti. Hieronta on aina asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa - tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Aina syy ongelmaan ei ole ensisijaisesti lihaksessa vaan oireilu voi alkaa esimerkiksi nivelessä olevasta ongelmasta. Taustalla voi olla triggerpiste, stressi, kiire, uupumus tai esimerkiksi unettomuus.

Minä, hierojana haluan auttaa sinua voimaan paremmin. Haluan, että myös sinä ymmärrät syyt kireiden lihasten tai muiden oireiden taustalla ja pyrin motivoimaan sinua pitämään itsestäsi huolta myös hierontojen välillä.

Hieronnassa mobilisoivan hieronnan lisäksi teen myös trigger-käsittelujä, fasciahoitoja, kinesioteippausta, passiivisia venytyksiä ja dryneedlingiä.


Tetta Hyttinen

Sokeroija, ripsiteknikko

ÄITIYSLOMALLA

Olen Tetta Hyttinen ja toimin itsenäisenä yrittäjänä My Beauty Placen tiloissa. Omistan yrityksen Tetan sugar & beauty.

Olen 34-v. opettaja Pohjois-Helsingistä. Tällä hetkellä olen pääsääntöisesti kotona alle vuoden ikäisen tyttövauvani kanssa, Työskentelen satunnaisesti keskittäessäni aikani ja huomioni pieneen neitiin, normaalisti opettajatyöni ohella teen hoitoja osapäiväisesti lähinnä ilta- ja viikonloppuvuoroin. Palveluihini kuuluu mm. vartalosokeroinnit sekä lash-/browlift