Tietoa meistä

Mirva Partanen

Omistaja ja kouluttaja

Heippa!

Olen Mirva,  My Beauty Placen perustaja.

Olen toiminut yrittäjänä 23 vuoden ajan. Kouluttaudun ja päivitän osaamistani jatkuvasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla tarjotakseni asiakkailleni uusia hoitoja, ylläpitääkseni korkeaa laatutasoa vanhoissa palveluissa sekä tietysti ylläpitääkseni omaa ammattitaitoani. Viimeiset 10 vuotta olen pääsääntöisesti keskittynyt vartalosokerointiin ja sokerointikoulutuksiin ja uutena aluevaltauksena on ripsien pidennyskoulutukset.

Shellac-kestolakkauksien myötä sain loistotilaisuuden hypätä Insight Cosmetics groupin mahtavaan joukkoon ja minusta tuli heille Perron Rigot™ sokerointi -ja vahakouluttaja.

Toimin myös ripsienpidennyskouluttajana ja valittavana onkin useampia koulutuksia sillä saralla.

Kouluttajana olen vaativa ja johdonmukainen, sillä haluan että jokainen koulutettavani saa taidot ja itsevarmuuden löytää itsestään osaavan ammattilaisen. Rakastan kouluttamista, mutta vastapainoksi nautin myös erittäin paljon asiakkaiden kanssa viettämästäni ajasta.

Kauneus, terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet kiinnostukseni kohteita. Kauneudenhoitoalalla olen ns. monitoimiosaaja. Useimpia koulutuksia on mahtunut yrittäjävuosiin, esimerkkeinä mainittakoon CND Kestolakkaus, suihkurusketus, lash-/browlift, microblading, lipolaser, neulattomat täytesainehoidot yms. Viimeisin koulutus onkin megavolume koulutus.

Hoitolan sivut löydät myös instagramista

Sirli Kivisaar

Kynsiteknikko

Heippa! 

Olen Sirli, My Beauty Place tiimin kynsiteknikko.

Olen työskennellyt kynsialalla jo vuodesta 2012 lähtien. Kouluttaudun säännöllisesti,  sillä haluan tarjota asiakkailleni parasta tulosta. Viimeisin koulutukseni oli 2022 joulukuussa. 

Tykkään eniten työssäni siitä, että asiakas lähtee pois liikkeestä iloisena ja kauniilla kynsillä. Palveluistani löytyy myös jalkahoidot.

Löydät työkuviani tästä

Päivi Kettunen

Erikoissairaanhoitaja

Hei!

Olen Päivi, My Beauty Place tiimin esteettinen erikoissairaanhoitaja.

25-vuotta sitten valmistuin erikoissairaanhoitajaksi. Laaja ja moniulotteinen työkokemus ovat tehneet minusta vahvan ammattilaisen.


Teen monipuolisesti esteettisiä kauneushoitoja.

Palvelukategoriaani kuuluu mm. 

- Huulten ja kasvojen täyteainehoidot

- Profhilo

- Skinboosterhoidot

- Mesolangat

Esteettisiin hoitoihin olen kouluttautunut monipuolisesti ja säännöllisesti. Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaan lopputuloksen ja palvelukokemuksen.


Löydät työkuviani tästä

Tervetuloa hoitoihin