Tietoa meistä

Mirva Partanen

Omistaja ja kouluttaja

Heippa!

Olen Mirva,  My Beauty Placen perustaja.

Olen toiminut yrittäjänä 23 vuoden ajan. Kouluttaudun ja päivitän osaamistani jatkuvasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla tarjotakseni asiakkailleni uusia hoitoja, ylläpitääkseni korkeaa laatutasoa vanhoissa palveluissa sekä tietysti ylläpitääkseni omaa ammattitaitoani. Viimeiset 10 vuotta olen pääsääntöisesti keskittynyt vartalosokerointiin ja sokerointikoulutuksiin ja uutena aluevaltauksena on ripsien pidennyskoulutukset.

Shellac-kestolakkauksien myötä sain loistotilaisuuden hypätä Insight Cosmetics groupin mahtavaan joukkoon ja minusta tuli heille Perron Rigot™ sokerointi -ja vahakouluttaja.

Toimin myös  7 heaven professionalilla ripsipidennyskouluttajana ja valittavana onkin useampia koulutuksia sillä saralla. Koulutuksen voit varata täältä

Kouluttajana olen vaativa ja johdonmukainen, sillä haluan että jokainen koulutettavani saa taidot ja itsevarmuuden löytää itsestään osaavan ammattilaisen. Rakastan kouluttamista, mutta vastapainoksi nautin myös erittäin paljon asiakkaiden kanssa viettämästäni ajasta.

Kauneus, terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet kiinnostukseni kohteita. Kauneudenhoitoalalla olen ns. monitoimiosaaja. Useimpia koulutuksia on mahtunut yrittäjävuosiin, esimerkkeinä mainittakoon CND Kestolakkaus, suihkurusketus, lash-/browlift, microblading, lipolaser, neulattomat täyteainehoidot yms. Joulukuussa 2022 tuli täydennettyä koulutuksia megavolume koulutuksella ja 2023 aikana käyty palauttelee mieleen koulutuksien muodossa sisänurkat sekä perfect line ja hampaidenvalkaisukoulutus.

Hoitolan sivut löydät myös instagramista

Sirli Kivisaar

Kynsiteknikko

Heippa! 

Olen Sirli, My Beauty Place tiimin kynsiteknikko.

Olen työskennellyt kynsialalla jo vuodesta 2012 lähtien. Kouluttaudun säännöllisesti,  sillä haluan tarjota asiakkailleni parasta tulosta. Viimeisin koulutukseni oli 2022 joulukuussa. 

Tykkään eniten työssäni siitä, että asiakas lähtee pois liikkeestä iloisena ja kauniilla kynsillä. Palveluistani löytyy myös jalkahoidot.

Löydät työkuviani tästä

Jonna Partanen

Koulutettu hieroja

Moi.

Olen My beauty place tiimin koulutettu hieroja. 

Olen erikoistunut kiputilojen ja liikuntaelinsairauksien ennalta ehkäisyyn.

Olen toiminut hierojana vuodesta 2015 asti ja kouluttaudun kokoajan lisää voidakseni tarjota asiakkaalleni mahdollisimman monipuolisen avun.

Hoitoihin kuuluu hieronnan lisäksi myös mm. faskiakäsittelyä, manuaalista terapiaa, dryneedlingiä, riippuen tietysti lähtökohtaisesti asiakkaan tarpeista.

Tervetuloa kuntouttavaa hoitoon.


Yritykseni sivut löydät tästä

Mari Günther

Sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja

Hei olen Mari ja asun luonnon keskellä Tuusulassa ison perheeni kanssa. 
Olen syntymästäni asti tuntenut olevani aina hiukan erilainen ihminen, olen syntynyt medialliseksi ja tie tähän päivään ei aina ole ollut helppo! 
Olen sellainen planetaarinen taivaan vaeltaja ja liikkuminen ulottuvuuksien välillä on minun syntymälahjani. Koen olevani osa tätä suurta elävää voima valoverkkoa ja maailmanparantaminen on lähellä sydäntäni. 
Omaan myös esivanhemmilta perityn hienovaraisen ja vivahteikkaan moni taajuisien kanavoinnin kyvyn. Sisälläni asuu parantaja ja rakkauden välittäjä ja olenkin toiminut energia hierojana jo vuodesta 2005 asti. 
Opiskelin myös samoihin aikoihin vyöhyke terapiaa, reikiä , ja regressio terapiaa. Tällä hetkellä toimin lähinnä sisäisen hyvin voinnin ohjaajana ja se sisältää mm. valmentavaa tarotkortti tulkintaa, energiahoitoja tai hierontoja fyysisesti, hoidan myös kaukona,  jolloin käytän selvänäköä/kuuloa apuna käyttäen. 
Kanavoidessani käytän aina alkulähteen korkeinta valoa jokaisen korkeamman parhaaksi ja usein seuraani liittyy enkeleitä, yksisarvisia, lohikäärmeitä ja muita valon auttajia. 

Yritykseni sivut löydät instagamista ja facebookista