7 Heaven Professionals ripsienpidennyskoulutukset

Toimin 7 Heaven professionalilla ripsikouluttajana. 

7 Heaven Professionals on kotimainen ripsi- ja kauneudenhoidon tarvikkeita valmistava ja maahantuova yritys Tampereelta. He tarjoavat lukuisia koulutuksia kauneudenhoitolalle haluaville henkilöille sekä jatkokoulutuksia jo alalla toimiville ammattilaisille. Heidän koulutuskeskuksella on jo yli kolmentoista vuoden kokemus koulutuksista.

Minä olen itse toiminut yrittäjänä jo 23 vuoden ajan sekä kouluttaudun ja päivitän osaamistani jatkuvasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla tarjotakseni asiakkailleni uusia hoitoja ja ylläpitääkseni korkeaa laatutasoa vanhoissa palveluissa sekä tietysti ylläpitääkseni omaa ammattitaitoani. Ripsien parissa olen toiminut noin 13 vuoden ajan ja kouluttanut noin 7 vuoden ajan. Sokerointikouluttajana olen toiminut 9 vuoden ajan.

Minulta on kysytty millainen olen kouluttajana ja kouluttajana olen vaativa, periksiantamaton, mutta johdonmukainen, sillä haluan että jokainen koulutettava saa taidot ja itsevarmuuden löytää itsestään osaavan ammattilaisen.

Tervetuloa mukaan 7 Heaven Professionals ammattilaiseksi!

Koulutuksen lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy tästä linkistä

Ripsipidennysten Peruskurssi

aloittelijalle 484,00€

Peruskurssi on suunniteltu sinulle, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneudenhoitoalasta vaan se soveltuu kaikille. Peruskurssilla harjoittelet klassisten ripsien tekemistä ensin teoriassa ja tämän jälkeen käytännön harjoitteluna mallille. Koulutuksen kesto on yhden päivän n.7h. 

Uutena vaihtoehtona tarjoamme myös yhdistelmäkoulutusta, jossa opettelet sekä klassisten ripsipidennysten teon että valmisviuhkaripset saman päivän aikana. Aloituspaketissasi on silloin molemmat kuidut ja harjoittelet molempien käyttöä koulutuksen aikana. Näin pystyt tarjoamaan asiakkaillesi heti kolme eri tekniikkaa: klassiset ripset, hybridit ja valmisviuhkaripset. Koulutus on tällöin 150€ kalliimpi, eli yhteensä 634,00€. 

Täältä voit käydä lukemassa lisää 

                   Koulutuskuvia