MBP VARTALON SOKEROINTIKOULUTUS

Vartalosokerointikoulutus

   KOULUTUSPAIKKA:
   My Beauty Place, Hakokuja 1, 01360 Vantaa
   Tässä koulutuksessa harjoittelet vartalosokerointia. Opit koulutuksessa konsultaatiota, hoidon valmistelusta ja sen suorittamisesta sekä sokerointimenetelmän mukaisesta ihonhoidosta. Opit myös sokerointitekniikat ja harjoittelet seuraavien alueiden sokerointia:
   Suuret alueet; sääri, reisi ja käsivarret
   Pienet ja herkät alueet; kuten kainalo, ylähuuli ja leuka.
   Koulutus on, joko ryhmäkoulutus tai yksilökoulutus.
   Koulutuksesta saat sertifikaatin


  Naisten intiimialueen sokerointikoulutus 

   KOULUTUSPAIKKA:
   My Beauty Place, Hakokuja 1, 01360 Vantaa

Tämä koulutus on suunnattu koulutetuille ja alalla työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat tarjota naisasiakkailleen intiimialueen sokerointia. Tässä koulutuksessa harjoitellaan Intiimialueen sokerointia 100 % luonnonmukaisten tuotteiden avulla.

Koulutuksen aikana harjoittelet konsultointia, opit valmistautumaan toimenpiteeseen sekä suorittamaan sokeroinnin ja siihen liittyvän jälkihoidon.

Tulet kuulemaan myös sokerointiin liittyviä vinkkejä ja niksejä. Intiimialueen sokerointi on tarkoitettu edistyneemmille tekijöille, ja se vaatii kehittyneempää tekniikkaa, jotta toimenpiteellä voidaan saavuttaa samat tulokset kuin sokeroinnilla suuremmilla iho-alueilla. 

Koulutuksen aikana keskitytään seuraaviin osa-alueisiin:

-Intiimialueen sokerointi

Koulutus tapahtuu ryhmä- ja/tai yksilökoulutuksena

Koulutuksesta saat sertifikaatin

Sokerointi on monelle hellävaraisin ja terveellisin tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointi vaatii kuitenkin ammattiaitoa, oikea tekniikka on kaiken a ja o, jotta vältytään ongelmilta kuten ihotulehduksilta. Siksi on tärkeää kouluttautua sokeroinnin maailmaan ja tulla osaavaksi ammattilaiseksi.

Vaihda höylä sokerointiin