Training Center

Koulutukset

My beauty place tarjoaa monipuoliset koulutukset sokeroinnin, ripsipidennys ja ripsien sekä kulmien kestotaivutusmaailmaan.  (Ilmoitetut hinnat sisältää Alv24% ellei toisin mainita)

                                Meillä voit kouluttautua seuraaviin palveluihin 

 • Vartalosokeroinnit ja vahaukset
 • Klassiset ripsienpidennykset
 • Valmisviuhka volyymiripsienpidennykset (Täytyy olla klassinen ripsienpidennyskoulutus taustalla) 
 • Ripsien kestotaivutus sekä kulmien laminointi. 

Kouluttajana toimii My beauty placen omistaja Mirva Partanen

Klikkaa tästä nähdäksesi koulutuspäivät


Sokeroinnin peruskoulutus: (ryhmäkoulutus) 167,40€

Tämän peruskoulutuspäivän aikana käytetään 100 % luonnollisia Perron Rigot™ -sokerointituotteita. Koulutuksessa opit konsultoinnista, hoidon valmistelusta ja suorittamisesta sekä Perron Rigot™ -menetelmän mukaisesta ihonhoidosta.

Kurssi soveltuu kaikille sokeroinnista kiinnostuneille kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Sinulle, joka haluat tietää lisää sokeroinnin perusteista, Perron Rigot™ -sokeroinnista, sokeroinnin teoriasta ja tekniikoista, kuinka päästä alkuun ja ammattimaisesta asiakaskonsultoinnista.

Kouluttajana toimii Perron Rigot™ Master Trainer Mirva Partanen


 Intiimialueen sokerointikoulutus: (ryhmäkoulutus) 197,16€

Tämä edistyneen tason intiimialueen sokerointikurssi on tarkoitettu sokeroinnin peruskurssin suorittaneille tai sokerointeja vähintään 3 kuukauden ajan tarjonneille ammattilaisille. Koska tämä on EDISTYNEEN tason kurssi, odotamme, että sinulla on jonkin verran kokemusta sokeroinnista ennen kurssin alkua.

Tämän kurssin jälkeen voit tarjota hoitolassasi intiimialueen karvanpoistoa naisille. Opit intiimialueen vahalevitystekniikoita sekä käyttämään Perron Rigot™ -tuotteita. Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi mallia, sillä harjoittelemme vahausta toisillamme. Muistathan siis antaa karvojesi kasvaa 1-2 viikon ajan ennen kurssia. Jos et halua, että sokerointia harjoitellaan sinulla, sovi opettajan kanssa mallin käytöstä. Tätä ei voida kuitenkaan aina toteuttaa.

Opit lisää konsultoinnista, toimenpiteen valmistelusta ja suorittamisesta sekä ihonhoidosta Perron Rigot™ -menetelmien avulla. Opit lisäksi brasilialaisen, bikinialueen ja Hollywood-vahauksen erot ja näiden hoitojen tekniikat.

Kouluttajana toimii Perron Rigot™ Master Trainer Mirva Partanen 


Yksilöity perus tai intiimialueen sokerointikoulutus:  60€/h (Ei sis alv.24%)

Etkö malta odottaa seuraavaa vahaus-/sokerointituntia tai haluaisitko henkilökohtaisemman lähestymistavan? Varaa kahdenkeskinen tunti kouluttajiemme kanssa ja saa parasta mahdollista opastusta - kaikki omiin tarpeisiisi räätälöitynä!

Koulutus voidaan järjestää sinun tai kouluttajan kauneushoitolassa sopimuksen mukaan. Päätätte yhdessä koulutuksen tavoitteista. Mitä aiemmin teet varauksen ja kerrot toiveistasi, sitä paremmin kouluttajasi voi valmistautua. Täydellinen tilaisuus saada neuvoa mihin tahansa vahaushuoleen nopeasti.

Kouluttajana toimii Perron Rigot™ Master Trainer Mirva Partanen  MybeautyLash  klassinen ripsienpidennyskoulutus (Yksilökoulutus) 790€ (sis aloituspaketin)

Kesto: 2+1+1

Kuvaus

Päivä 1: Teoriaa, tuotteiden tutustumista ja täydet ripset mallinukelle

Päivä 2: Oppilas tekee klassiset pidennykset mallille. Tällöin sovitaan huoltopäivä noin 3 viikon päähän

Päivä 3: huoltopäivä

Itsenäinen harjoittelualkaa heti toisen päivän jälkeen, jolloin oppilaalle annetaan myös harjoittelija sertifikaatti, joka on voimassa 1 vuoden ajan.

Itsenäistä harjoittelua 4kk, oppilas lähettää kouluttajalle ripsipidennyksistä kuvia. Harjoitteluajan jälkeen tullaan antamaan näyttö paikan päälle ja hyväksytyn klassisten ripsien teon jälkeen oppilas saa kansainvälisen sertifikaatin.

Oppilaalla on mahdollisuus tulla kouluttajan luokse harjoittelemaan pidennysten tekoa esim prosenttivuokralla.

HUOMIOITHAN:

- Varaat paikkasi ilmoittautumalla mirva@mybeautyplace.fi 

- Saat varausmaksulaskun 190€ paluupostina. 

- Koko koulutussumma tulee olla maksettuna ennen aloituspäivää.

- Peruuttamattomista ajoista veloitamme koulutuksen hinnan, joten Ilmoitathan peruutuksesta viimeistään viikkoa aiemmin!

- Jos peruutus tulee sovitun koulutuksen samana päivänä tai 1 - 2 pv ennen, ilman pätevää syytä (esim. lääkärintodistus), veloitamme varatun koulutuksen hinnasta 190€ (varausmaksun).


MybeautyLash valmisviuhka volyymiripsikoulutus (Yksilökoulutus) 200€ (EI sis.aloituspakettia)

Kesto: 1 päivää + 1 päivän 3vkon päähän (Huolto) 

Kuvaus: Koulutuksessa opit tekemään asiakkaan ripsistä pitkäkestoisesti luonnollisen kauniit ja näyttävän tuuheat asiakkaan omia ripsiä mukaillen ja niitä vaurioittamatta. Valmis viuhkaripsienpidennyksillä saadaan ripsiin näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta sekä tasaista linjaa lisäämällä yksittäisiä volyymiripsikuituja asiakkaan omiin ripsiin.
Pohjalla täytyy olla klassisten ripsipidennysten koulutus. Todistus esitettävä!

HUOMIOITHAN:

- Varaat paikkasi ilmoittautumalla mirva@mybeautyplace.fi

- Saat varausmaksulaskun 50€ paluupostina.

- Koko koulutussumma tulee olla maksettuna ennen aloituspäivää.

- Peruuttamattomista ajoista veloitamme koulutuksen hinnan, joten Ilmoitathan peruutuksesta viimeistään viikkoa aiemmin!

- Jos peruutus tulee sovitun koulutuksen samana päivänä tai 1 - 2 pv ennen, ilman pätevää syytä (esim. lääkärintodistus), veloitamme varatun koulutuksen hinnasta 50€ (varausmaksun)


Mybeauty Lash ja Brow Lift koulutus 550€ (SIS.aloituspaketin)

Haluatko lisätä yrityksesi myyntiä tai täydentää palveluvalikoimaasi.

Tämä koulutus sopii kauneusalan ammattilaisille esim. kampaajille, ripsiteknikoille, kynsiteknikoille ja niille jotka haluavat tehdä tarkkaa työtä. Lash Lift eli ripsien kestotaivutus on käsittely jolla saadaan omat ripset näyttämään pidemmiltä ja niistä tulee näyttävät. Käsittelyssä käytetään erikokoisia silikonimuotteja asiakkaan omien ripsien ja halutun lopputuloksen mukaan. Käsittely ripsissä kestää 6-8 viikkoa ja Lash Lift voidaan uusia noin 8 viikon kuluttua. Taivutuksen jälkeen ripset värjätään ja tehdään hoitava käsittely. Lash Lift sopii melkein jokaiselle asiakkaalle ja on loistava lisäpalvelu hoitolaasi. Brow Lift käsittelyssä kulmista tulee tuuheamman näköiset ja ne asettuvat kauniisti muotoon. Lisäksi luomille tulee tilaa, kun karvat ikään kuin nostetaan ylöspäin. Opettelemme mittaamaan kulmat ja tekemään niistä symmetriset. 

 Koulutuksen sisältö:

 • Teoria osuus ja kirjalliset ohjeet
 • Koulutuksen kesto n. 8h
 • 2 omaa mallia lash liftiin
 • 2 omaa mallia brow liftiin
 • Kulmien värjäys ja muotoilu 
 • Kulmien symmetrian mittaamista
 • Näytetään muotoilu pinseteillä ja vahalla
 • Sisältää aloituspaketin, jolla tekee noin 35 lash liftiä tai browliftia

Hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta saat mukaasi sertifikaatin