Led valoterapia

Led valoterapia

Tervetuloa tutustumaan LED-valoterapiahoitoihin.

LED-valoterapia, eli valoemissiodioditerapia, on innovatiivinen ja tehokas hoitomuoto, joka hyödyntää erivärisiä LED-valoja kehon hyvinvoinnin parantamiseksi. Tämä hoitomuoto on täysin turvallinen, kivuton ja luonnollinen tapa edistää terveyttä ja kauneutta.

Miten LED-valoterapia Toimii?

LED-valoterapia perustuu valon eri aallonpituuksien vaikutukseen ihoon ja kudoksiin. Hoidossa käytetään erityyppisiä LED-valoja, kuten punaista, sinistä, vihreää ja infrapunavaloa, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset hyötynsä:

Punainen valo: Parantaa verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja nopeuttaa haavojen paranemista. Erinomainen ikääntymisen merkkejä vastaan.

Sininen valo: Taistelee tehokkaasti bakteereita vastaan, vähentää aknea ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. —> Aknehoidot, poistaa tulehduksia.

Vihreä valo: Tasapainottaa ihon pigmentaatiota, vähentää punoitusta ja edistää tasaisempaa ihonsävyä.—> Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.

Infrapunavalo: Tunkeutuu syvemmälle kudoksiin, lievittää kipua ja tulehdusta sekä edistää kudosten uudistumista. Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.

Oranssi valo: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.

Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uusiutumista. 

LED-valoterapian Hyödyt

LED-valoterapia tarjoaa monia etuja ilman sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa:

Löydät allaolevat palvelumuodot ajanvarauksesta kategoriasta - ledvaloteraoiahoidot

 Ihonhoito: Parantaa ihon rakennetta, vähentää ryppyjä ja juonteita, ja antaa iholle nuorekkaan hehkun.

 Aknen hoito:  Vähentää tulehdusta ja tappaa aknebakteereita, mikä johtaa puhtaampaan ja terveempään ihoon.

Rentoutuminen: LED-valoterapia voi auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä, mikä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kenelle LED-valoterapia Sopii?

LED-valoterapia on sopiva lähes kaikille ihotyypeille ja se voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Se on turvallinen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat välttää kemiallisia hoitoja 

Käytännön hoito-ohjeet

Hoitokertojen määrä ja kesto riippuvat hoidettavasta ongelmasta ja yksilön tarpeista. Yleensä suositellaan sarjahoitoja parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hoidot kestävät tyypillisesti 20-30 minuuttia, voidaan lisätä eri hoitoihin lisäpalveluiden kautta.

Hoidon hinta 30€/ kerta


Hoitoihin suosittelemme sarjahoitoa

Emme voi tehdä hoitoa mikäli sinulla on jotain näistä:

Olet raskaana tai imetät

Syöpäsairaus

Epilepsia

Sydämentahdistin

Lupus (punahukkatauti)

Ihossa haavoja tai tulehduksia

Keloidit

Olet valoherkkä tai sinulla on valolle herkistävä lääkitys

Ennen ja jälkeen leikkausten on asiasta keskusteltava lääkärin kanssa.